Na de LTS heeft Aad gewerkt in de centrale verwarming bij Schulte en Lestrade in Sassenheim.

Aad begon het werken in de centrale verwarming als hulpmonteur bij de nieuwbouw van de Hygia aan de Menneweg in Sassenheim.

Aad is na zijn diensttijd in 1966 verder gaan leren, hij heeft diverse avondcursussen voor centrale verwarmingstechniek, gastechnisch installateur, watertechnisch installateur, riolerings techniek, luchtbehandelingtechniek en aircondition gevolgd.

Na de lagere technische school, in 1960 als hulpmonteur en later als monteur in de centrale verwarming gaan werken. Begin zeventiger jaren van de vorige eeuw ben ik gaan werken als tekenaar bij een installatiebedrijf. Later na de afronding van avondstudies gaan werken als CV-Technicus. Nog weer later als technisch opzichter- en projectleider installatietechniek. Vanaf 1978 was ik ook Examinator bij de vakopleidingen van de GAWALO in Den Haag. Waar ik ook diverse cursussen verzorgt heb.

Vanaf eind jaren tachtig is Aad Docent bij BOB-Bouwcentrum geweest voor diverse cursussen voor de installatietechniek in de bouw.

Kijk hier voor het overzicht van de Cursussen Opleiding Installatietechniek bij de GAWALO en BOB-Bouwcentrum.

Enkele projecten waaraan hij heeft meegewerkt en die zijn uitgevoerd na 2003:

Kantoorgebouw in Kronenburg te Amstelveen. Verwarming- en luchtbehandelingsinstallatie vernieuwen en electra installatie aanpassen aan nieuwe situatie en ICT gebruik. (Foto 1)

Gooische Brink in Hilversum Winkelcentrum met parkeergarage en woningen. (Foto 2)
Herinrichting Pand Ter Meulen Lijnbaan Rotterdam. (Foto 3)

Hoofdkantoor van de Shell  in Den Haag vernieuwen en aanpassen van de klimaat installaties En het installeren WKO-installatie voor  koude en warmte opslag in de bodem met eigen bronnen.

Detentiecentrum Alphen aan den Rijn begeleiden van de technische installaties in de gebouwen en de diverse installaties in het terein. (Foto 6-7)

Beeld en Geluid in Hilversum tijdens de bouw en inrichting het toezicht en de controle op aanleg en montage van de luchtbehandeling-, de airconditioning-, de ICT-,  elektra-, water- riolering- en sprinklerinstallaties.
Bouw gegevens Beeld en Geluid (Foto 8-9)

Nieuwbouw van het kantoorpand “Victoria” in Capelle a/d IJsel”, nabij de A-16 Rotterdam-Breda en  de van Brienenoordbrug. Toezicht en inspectie op de uitvoering van alle gebouw gebonden installaties in het gebouw incl. de WKO (wamte- en koudeopslag), de ICT- en brandmeld-installaties. (Foto 10-11-12-13)
Meer Foto’s van het gebouw Victoria bekijken

Pathébioscoop aan de Spuimarkt in Den Haag (Foto 14-15) Bekijk de bioscoop in Den Haag
Meer foto’s van de Bioscoop bekijken

SEIN was zijn  laatste project bij Hiensch dat met Wichers & Dreef samenwerkte . Het betreft de nieuwbouw van 7 paviljoens voor de woon en zorginstelling van Stichting Epilepsie Inrichtingen Nederland (SEIN) in Cruquius (Hoofddorp) en Heemstede. Foto 16-17-18-19-20)

⇑ Terug naar boven