Na de LTS heeft Aad gewerkt in de centrale verwarming bij Schulte en Lestrade in Sassenheim.

Aad begon het werken in de centrale verwarming als hulpmonteur bij de nieuwbouw van de Hygia aan de Menneweg in Sassenheim.

Aad is na zijn diensttijd in 1966 verder gaan leren, hij heeft diverse avondcursussen voor centrale verwarming-, gas- en watertechniek, riolering, luchtbehandeling en air-condition gevolgd.

Dus in 1960 als hulpmonteur en later als monteur in de centrale verwarming gaan werken. En nog weer later  gaan werken als tekenaar,  CV-Technicus, Technisch opzichter- en Projectleider-installatietechniek. Daarnaast was ik ook Examinator en Docent Installatietechniek bij het opleiding centrum GAWALO.

Later is Aad ook docent bij BOB-Bouwcentrum geworden voor cursussen Installatie-techniek.

Kijk hier voor het overzicht van de Cursussen Opleiding Installatietechniek:

Enkele projecten waaraan hij heeft meegewerkt en die zijn uitgevoerd na 2003:

Kantoorgebouw in Kronenburg te Amstelveen. Verwarming- en luchtbehandelingsinstallatie vernieuwen en electra installatie aanpassen aan nieuwe situatie en ICT gebruik.

Hoofdkantoor van de Shell  in Den Haag vernieuwen en aanpassen van de klimaat installaties En het installeren WKO-installatie voor  koude en warmte opslag in de bodem met eigen bronnen.

Detentiecentrum Alphen aan den Rijn begeleiden van de technische installaties in de gebouwen en de diverse installaties in het terein.

Beeld en Geluid in Hilversum tijdens de bouw en inrichting het toezicht en de controle op aanleg en montage van de luchtbehandeling-, de airconditioning-, de ICT-,  elektra-, water- riolering- en sprinklerinstallaties.
Bouw gegevens Beeld en Geluid

Nieuwbouw van het kantoorpand “Victoria” in Capelle a/d IJsel, nabij de A-16 Rotterdam-Breda en  de van Brienenoordbrug. Toezicht en inspectie op de uitvoering van alle gebouw gebonden installaties in het gebouw incl. de WKO (wamte- en koudeopslag), de ICT- en brandmeld-installaties.

SEIN was zijn  laatste project bij zijn werkgever Wichers & Dreef / Hiensch Het brtreft de nieuwbouw van 7 paviljoens voor de Zorginstelling van Stichting Epilepsie Inrichtingen Nederland (SEIN) in Hoofddorp en Heemstede.

⇑ Terug naar boven